parallax background

Bun venit in tabara
Tabere Paltinis va asteapta cu o locatie de vis


Durata 5 Zile
Program activitati: 10:00 - 18:00 (cu pauze de masa)
Grup minim 40 copii

 

 

Complex turistic Alpina se afla in Paltinis, la 100 m de partia de schi Arena Platos, organizeaza tabere pentru copii prin programul Tabere Paltinis.Pe echipe ne vom intrece pe traseul cu obsatcole si cu o proba de indemanare la final
Ne dezvoltam si mai mult spiritul de echipa la mini-olimpiada. Vom avea un teren de fotabl, unul de volei si 4 de badminton. Vom face campionat la fiecare sport.
Pe sania de vara strigam cat ne tin plamani iar la traseul de catarat trecem peste frica si ne testam coordonarea si indemanarea
Mai intai invatam cum sa folosim arcul si dupa ne intrecem pe echipe
Ghicitori hasli, probe de inteligenta si cateva probe de indemnare pe care le putem rezolva doar in echipa pentru a ajunge la comoara.
Sub indrumarea si supravegherea instructorilor, fiecare echipa isi construieste propriul adapost in padure.
Sub Plecam in drumetie, dar nu oricum. Fiecare echipa va primi o lista cu sarcini pe parcursul drumetiei:)
Am pregatit portile de polo, terenul de volei in apa, cosurile de baschet in apa pentru cele mai tari slam dunk-uri si multe jocuri cu sarituri si scufundari.
Atelier de facut biscuiti Atelier de casute de turta dulce
 

Curs Limba Germana 3 Ore/ ZI

Personal calificat

Personalul taberei

Tabere Paltinis, detine un personal calificat si autorizat in activitatiile pe care le desfasoara cu cei mici. Persoanalul, Tabere Paltinis, mentine si vegeaza atent la activitatiile desfasurate ca de altfel pune pe primul loc siguranta copiilor.
Tabere paltinis mentine activa legatura cu animatori profesionisti special ca micutii dumneavoastra sa nu se plctiseasc nici o clipa


Animatori

Animatorii taberei

Tabere Paltinis, mentine activa legatura cu mai multe grupuri de animatori si specialisti ai ditractiei organizand vestitul foc de tabara, trageri cu arcul, catarari, trioliana, karaoke, dans si multe activitati si jocuri de tabara. Tabere Paltinis garanteaza distractia.


Cazare si masat

Pensiunea Alpina-Casi

In calitate de organizatori ai Tabere Paltinis, punem la dispozitie un numar mare de de camere pentru odihna binemeritata de cei mici care pe timpul zilei sunt tinuti activi in diferite activitati de tabara. Penziunea pune la dispozitie piscina acoperita, camere cu deschidere catre o priveliste de neuitat, tv, wifi, frigider, baie cu dus in ficare camera. Masa este pregatita de bucatari profesionisti cu experienta de peste 10 ani in arta culinara


Transport si parcare

Transportul si parcarea

Dsiponem de o generoasa parcare unde autocarele dumneavoastra pot sa gareze temporar sau pe toata perioada taberei. In cadrul taberei se poate ajunge inclusiv cu transportul in comun pe traseul Autogara Atlasib Sibiu- Pensiunea Alpina. Organizarea de transport o lasam in grija profesionistilor cu care colaboram.


 

Activitatile organizate de Tabere Paltinis

- Ateliere de creatie derulate de Romani /Daci

- Tiroliana

- Ateliere de modelaj

- Grup vocal

- Flaut

- Talent Sow

- Carnaval Party

- Disco Party

- Drumetie

- Atelier de gatit turta dulce

- Tir cu arcul

- Zorbing

- Sanie de vara

- Fotbal pe teren umed

- Tehnici de autoaparare si control

Open chat
1
Te asteptam in tabara!
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?
Powered by